Daphne van Kuppeveld

Daphne van Kuppeveld

Daphne van Kuppeveld is werkzaam in het officeteam van Vidarte.

Ik ben destijds als cursist gestart bij Vidarte en nu lid van het geweldige Vidarte team. Hoe leuk is dat?

Creatieveling, koffiedrinker, altijd in voor een grap, ont- zorgend, positief gestemd en enthousiast zijn een paar kenmerken die ik vaak over mij te horen krijg.

Daar waar ik normaal erg in de up chunk zit, zit ik juist in de down chunk wanneer het om de administratieve werkzaamheden gaat. Ook de cijfertjes achter de komma tellen mee…

Naast deze werkzaamheden, ben ik op de vrijdagen op kantoor als contactpersoon, voor vragen, informatie of andere zaken.

Als ik niet bij Vidarte aan het werk ben, ben ik of werkzaam in mijn eigen coachingbedrijf of in de buurt vinden van een pc, weggedoken in een (les) boek, dwaal ik ergens buiten in de natuur of ben ik mij aan het uit leven op mijn ukelele (wat niet altijd even gewaardeerd wordt door mijn vriend of kat).

En als je nu wil weten wat up & down chunken is, dan zou ik zeggen kom eens naar een informatie avond van NLP, die overigens niet alleen leerzaam is, maar ook erg gezellig … O ja en  we hebben ‘’goeie koffie’’!

Groetjes,
Daphne van Kuppeveld

Maak ook kennis met de andere teamleden!

bekijk het hele team