Casacoaching

Casa Coaching Vidarte Zomer Plaza

CASACOACHING

Het coachcollectief van Vidarte.

Vier coaches met ieder hun eigen expertise en kwaliteit hebben hun krachten gebundeld onder één dak! Dat biedt u extra kwaliteiten en keuzemogelijkheden.
Onze ruime coachpraktijk bevindt zich in de gezellige levendige Bossche binnenstad boven opleidingsinstituut Vidarte.

Onze visie

CasaCoaching, een betrokken begeleider: zo zien wij onszelf. Betrokken bij jou als persoon met voldoende professionele afstand om optimaal coach te kunnen zijn. Coaching is mensenwerk en daarom is elke coaching een unieke op zichzelf staande ervaring. Een coach ontwikkelt potentiele kwaliteiten van mensen waardoor ze hun doelen kunnen bereiken. De coaches van CasaCoaching hanteren met name NLP en Systemisch Werk als voornaamste technieken. Dat zijn onze gereedschappen.

Nog veel belangrijker vinden we het dat jij je bij ons thuis voelt en in alle privacy aan jouw doelen werkt. Mensen kiezen veelal voor coaching omdat ze er zelf niet uitkomen en zoeken daarbij professionele hulp. De coaches van CasaCoaching hanteren drie essentiële principes: we leggen verbindingen die mensen zelf niet leggen, we maken mensen bewust van de diepte laag onder hun vraag of probleem en reiken de juiste hulpbronnen aan zodat hindernissen verdwijnen.

Door de combinatie van NLP en Systemisch Werk (familieopstellingen) werken we altijd op drie lagen: het gedrag waar het om gaat in de voor jou belangrijke of relevante context, de belemmerende emoties en overtuigingen die dat gedrag in stand houden en de veelal verborgen systemische dynamieken die zich door een opstelling laten zien. Deze integrale aanpak geeft jou het geluk dat je zoekt of het succes waar je naar verlangt.

Persoonlijke Coaching

Teamcoaching

Coach Arena

X