Mei, 2020

25Mei10:0017:00mBIT Coach Training

Event details

Start mBit Coach Training

Werk je professioneel met anderen 1 op 1, of in een groep?
Komen je klanten naar je toe, omdat ze worstelen met voortdurende besluiteloosheid en onopgeloste kwesties?
Worstelen je klanten met interne conflicten tussen op hun hoofd gebaseerde gedachten, op hun buik gebaseerde instinct en op hun hart gebaseerde waarden?

Deze training is voor: Professionele coaches, Therapeuten en andere beroepen waarin de mens centraal staat, Trainers en Opleiders, Leiders, Managers en Mentoren en iedereen die klanten heeft waarbij het beoogde resultaat alleen kan worden bereikt indien Hoofd, Hart en Buik samenwerken en uitgelijnd zijn.

Deze training combineert alle neuro-wetenschappelijk onderzoek omtrent de drie hersenen met gedragsmodelering en oude wijsheidtradities en brengt ze samen in een praktisch kader die een hoeveelheid aan zelf-evolutionaire technieken voorbrengt om meer wijsheid in onze besluitvorming te genereren in ons leven. Geïnformeerd door de laatste neuro-wetenschappen samen met technieken en concepten van NLP, Cognitieve Taalkunde, Positieve Psychologie en vanuit het veld van gedragsmodelering, hebben Marvin Oka en Grant Soosalu leading edge modellen en praktische technieken geproduceerd om je verschillende breinen te integreren en uit te lijnen om zo ongelofelijke prestaties te realiseren.

Meer lezen

Tijd

(Maandag) 10:00 - 17:00

X