Opleiding Blended NLP Practitioner+

Villa Vidarte
  • Kennismaken met de principes en methodologie van NLP.
  • Toepassen van NLP Practitioner technieken (combinatie van NLP bouwstenen).
  • Verwerven van competentie binnen communicatieprocessen.
  • Inzicht en ervaring opdoen in het coachen met NLP-principes
  • Kennis van begrippen NLP en deze herkennen in de praktijk.
  • De principes van systemisch werk en opstellingen kennen.

Wat leer je tijdens de Blended NLP opleiding?

Jouw persoonlijke groei en professionele ontwikkeling gaan hierin hand in hand. NLP geeft je een reeks excellente communicatie skills. Deze Blended NLP Practitioner opleiding geeft je het beste van twee werelden: in een groep tijdens live-trainingen in Villa Vidarte samen leren, gericht op je persoonlijke groei en coachskills. Daarnaast geeft de E-learning je via aantrekkelijke video’s inzicht in de theorie en methodiek. Je integreert de elementen stap voor stap, kunt demo’s nakijken, waardoor langs diverse wegen leert. Dat maakt de opleiding vernieuwend en uniek. NLP, Neuro Linguïstisch Programmeren, leert je effectieve tools over de ‘vorm’ van de inter-menselijke en intramenselijke communicatie.

Kennismakingssessie Vidarte

Praktische Informatie

De opleiding bestaat uit 3 onderdelen: 14 dagen live-training met medecursisten, 10 blokken van 1 uur individuele E-learning (inspirerende video’s) en 5 coachbijeenkomsten. Naast deze onderdelen bestaat de opleiding uit oefenavonden/-dagen, gemiddeld 10 dagdelen en studie van literatuur uit de manual, gemiddeld 20 uur.

Praktische Informatie

Inhoud van de opleiding

De opleiding bestaat uit 3 onderdelen:

  • 13 live-trainingsdagen in de prachtige locatie van Villa Vidarte, waarin je vooral aan je coachskills en persoonlijke groei werkt.
  • 10 online E-learning blokken van 1 uur per blok, waarbij je aan de hand van aantrekkelijke video´s de theorie en methodiek leert. Je kunt inloggen wanneer het je uitkomt.
  • 5 coachbijeenkomsten, waarbij je begeleid wordt bij de E-learning.
  • 1 integratiedag

Aanmelden Blended NLP

Wil jij je graag aanmelden voor de opleiding Blended NLP Practitioner+? Dat kan gemakkelijk online. Wij kijken ernaar uit je te ontvangen!

Kennismaken met Vidarte

Maak online kennis met Vidarte en ontdek wie wij echt zijn. Download nu de kennismaking!

Waarom een NLP opleiding bij Vidarte?

Jij staat centraal

Ons motto: als het ‘goed’ en ‘leuk’ is, dan pas is het ‘fijn’! Het team van professionele trainers is zeer ervaren in hun vak en doet er alles aan om jouw NLP-reis meer dan te laten slagen. Onze lesmethode, het NLP-spel, E-learning, monitorsysteem, onze ruime villa en goed opgeleide trainers bieden je alle voorwaarden tot een unieke en onvergetelijke NLP opleiding, want voor ons sta jij, als cursist, centraal.

Opleidingsprofessionals

Vidarte is één van de eerste NLP opleidindingsinstituten in Nederland. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Vidarte voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen volgens de IANLP, de internationale NLP associatie. Wij blijven onszelf voortdurend ontwikkelen in onze prachtige villa in Vught.

80% komt bij ons terug

.. En daar zijn wij trots op! Vidarte biedt naast opleidingen ook workshops, oefenavonden, plazadagen, en bijzondere projecten. Hierdoor kun je op diverse manieren aan jezelf blijven werken. Bekijk wat anderen over ons zeggen.

Maak kennis met ons!

Ben je benieuwd wie wij zijn? Kom naar een van onze infoavonden of maak een persoonlijke afspraak om kennis te maken met Vidarte. Liever kennismaken vanaf de bank? Download onze online kennismaking!

Overtuigd dat dit een opleiding voor jou is? Aanmelden is heel makkelijk!