Accreditaties & bepalingen

Wij nemen ons werk serieus en vinden onze cursisten en klanten heel belangrijk. Daarom hebben we ons aangesloten bij beroepsverenigingen en zijn we door diverse instanties geaccrediteerd als erkend en professioneel opleidingsinstituut. Tevens kent Vidarte een ethische code, klachten commissie en algemene bepalingen waarin we onze ethiek en professionaliteit hebben vastgelegd. Vidarte is als erkend NLP instituut aangesloten bij drie NLP kwaliteitsorganisaties: de IANLP (International Association for NLP: Global Standards for Neuro-Linguistic Programming) en de ABNLP (American Board of NLP) en de NVNLP (Nederlandse Vereniging voor NLP).

Accreditaties

De opleidingen van Vidarte zijn erkend door meerdere beroepsverenigingen:

IANLP: De trainers van Vidarte zijn als een van de weinige NLP opleiders in Nederland erkend en gecertificeerd door de International Association for NLP, wereldwijd het hoogste kwaliteitsorgaan voor NLP.

IANLP - International Association for NLP

ABNLP: Vidarte is als NLP opleider erkend en gecertificeerd door de American Board of NLP, de NLP opleidingen van Vidarte zijn geaccrediteerd door de ABNLP.

ABNLP - The American Board for NLP

NVNLP: Vidarte is als NLP/instituut erkend door de NVNLP: de Nederlandse vereniging voor NLP. Alle NLP opleidingen van Vidarte zijn geaccrediteerd door de NVNLP.

NVNLP - Nederlandse Vereniging voor NLP

KTNO: de opleidingen Familie- en Organisatieopstellingen van Vidarte zijn als HBO Vakopleiding geaccrediteerd door Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen (KTNO).

KTNO - Natuurgerichte Opleidingen

CRKBO: Vidarte is door CRKBO geaccrediteerd van erkend Kort Beroepsonderwijs Instituut.

CRKBO

CPION: de Post-HBO Trainer opleiding van Vidarte is door CPION (Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland) als Post HBO opleiding.

CPION - Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland

Bepalingen

De richtlijnen waaraan Vidarte zich houdt.

Nobtra uitreiking