Aanmelden Vidarte Plazadag

VIDARTE PLAZADAG

Fijn dat u interesse hebt in het bijwonen van een VIDARTE PLAZA. Heeft u de Algemene Voorwaarden al gelezen? Vul dan nu hiernaast uw gegevens in, dan word er zo spoedig mogelijk contact opgenomen.

Entree bedraagt €35,-. Hierbij zijn deelname aan de workshops, een fantastische lunch en koffie/thee inbegrepen. Neem je een introducé mee dan betaalt hij/zij slechts €20,00. Maak kennis met de Plazadag van Vidarte. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging met de workshops van je keuze en informatie over de betaling. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 16:00 op de vrijdag voor aanvang.

Na aanmelding ontvang je van ons een mail met het verzoek om de kosten voor de Plazadag  aan ons over te maken.

Alle door u verstrekte gegevens zijn uiteraard strikt vertrouwelijk. Uw persoonlijke gegevens zijn dus alléén bedoeld voor intern gebruik binnen de kaders van Vidarte en zullen in geen geval voor andere doeleinden aangewend worden.

VIDARTE WINTER PLAZA

Locatie: Willem II Concertzaal
Prins Bernhardstraat 4-6
5211 HE ‘s Hertogenbosch

VIDARTE ZOMER PLAZA

Locatie: IJzeren Man
Boslaan 49
5263 NX Vught

Aanmelden VIDARTE PLAZADAG

Geef u hier op voor de workshop naar uw keuze

De workshops worden gegeven op twee locaties, locatie Willem II Concertzaal (voormalig De Toonzaal) en locatie Vidarte. Er is voldoende tijd om tussen de locaties op en neer te lopen, maar hou hier rekening mee bij uw keuze.
Bezig met versturen
X